Stacks Image 299

FAQ - vaak gestelde vragen

Je betaalt éénmalig € 75,- startkosten, deze kosten zijn o.a. om het account aan te maken. Na het afsluiten van het account betaal je maandelijks € 29,50. Wanneer je per jaar wilt betalen ontvang je 1 maand gratis! Dit is incl. hosting, domeinnaam, e-mail adres, 20GB cloudopslagdienst én het onderhoud van je website!
Na je bestelling en het aanleveren van complete teksten en foto's is de website na 10 werkdagen gereed.
Wij kunnen vanuit een databank foto's aanleveren, per foto in hoge kwaliteit (ook geschikt voor drukwerk) kost dit € 25,- De foto is dan jouw eigendom en mag je ook voor andere uitingen zoals brochure, flyer, visitekaartje etc. gebruiken.
Onze tekstschrijvers kunnen n.a.v. een (telefonisch) interview teksten schrijven, hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij informeren je graag hierover.
Wij verzorgen de registratie van je domeinnaam, deze komt op jouw naam te staan en is dus vervolgens jouw eigendom. De kosten hiervoor zijn éénmalig € 50,-
Wij kunnen elk gewenste domeinnaam registreren.
Voor bijvoorbeeld een .com en .eu domein zijn extra hosting kosten verbonden. Wij informeren je graag hierover.
Indien de domeinnaam bij ons actief is, de startkosten en de maandelijkse kosten zijn voldaan zal je website online geplaatst worden.
Dit is mogelijk, je account wordt dan voortijdig geactiveerd. Wij plaatsen vervolgens een tijdelijke pagina met je logo en NAW gegevens zodat men je kan bereiken. Een tijdelijke pagina kost éénmalig € 40,- extra.
Dit is mogelijk maar wij adviseren om de Webcompact door ons te laten hosten zodat wij je een optimale service en onderhoud kunnen bieden. Bij externe hosting kunnen wij helaas niet verantwoordelijk zijn voor storingen in de website en je e-mail.
Je bestaande domeinnaam kan verhuisd worden naar onze servers, hiervoor rekenen wij éénmalig € 50,-. De domeinnaam blijft altijd jouw eigendom.
Een storing kun je doorgeven via welkom@webcompact.nl of tel. 0031 (0) 115 - 616 317
Wanneer je website online is kan je nadien correcties doorgeven via welkom@webcompact.nl. Aanpassingen worden binnen 24 tot 48 uur doorgevoerd op werkdagen.
De kosten voor je account worden berekend op de 1e dag van een kalendermaand wanneer je website online gaat.
Je webcompact is altijd opzegbaar met een opzegtermijn van 3 maanden, waarbij de eerstvolgende factuurdatum als opzegdatum wordt gehanteerd. Bij facturatie voor een jaar is de eerstvolgende factuurdatum na afloop van het betreffende jaar dat de website online is.
Mail instellen: Download hier de handleiding.
Webmail: via https://mymail.servicenet.nl. Je hebt je gebruikersnaam en wachtwoord nodig om in te loggen.
Cloudopslag - via de webmailfunctie heb je 20GB beschikbaar om je documenten op te slaan. Altijd bij de hand dus!
Standaard krijg je één mailadres. Extra mailadressen zijn altijd mogelijk. Per adres kost dit 2,50 euro extra per maand.
Dit kan, hiervoor rekenen wij extra servicekosten a 60,- euro
Ja dat kan, de kosten per maand hiervoor bedragen € 8,50 en € 75,- éénmalig voor het installeren van het certificaat.
Alle genoemde prijzen op deze website zijn excl. 21% BTW
Dit is niet nodig, bij opdracht wordt de overeenkomst automatisch verlengd. Je kunt de overeenkomst stopzetten middels het invullen van dit opzeg formulier. Na ontvangst zal de overeenkomst met inachtneming van eerder genoemde termijnen beëindigd worden.
Heb je na het lezen van deze pagina nog andere vragen? Laat het ons weten!