Stacks Image 3102
Bodyresult

Wij waren op zoek naar een partij die snel kon schakelen en op korte termijn een kwalitatief goede website kon opleveren. Al snel waren we het eens dat Webcompact de juiste tool hiervoor was. Praktisch in te vullen, modern en al snel stond de basis. Met Beeldmerk hebben we een partner die accuraat is, afspraken nakomt en meedenkt in onze ontwikkelingen. Wij zijn enthousiast!
www.bodyresult.fit

Stacks Image 3095
Improve! Personeelsadvies

Mijn eerste website was na een aantal jaren echt aan vernieuwing toe. De nieuwe website heeft een frisse en vernieuwende uitstraling en laat in één oogopslag zien wat ik voor de klant kan betekenen.  Door de foto’s krijgt het de persoonlijke uitstraling die bij mijn bedrijf past. Ik ben erg tevreden over het advies en de ondersteuning van Webcompact.
www.improve-hrm.nl

Stacks Image 873
De Glaswasspecialist
Bij Webcompact hebben wij gevonden wat we zochten: persoonlijke benadering, maatwerk, meedenken, duidelijke afspraken, geen verrassingen achteraf behalve een verrassend mooi logo én een mooie website, waar we trots op zijn.
www.deglaswasspecialist.com
Stacks Image 880
De Braal bedrijfsadvies
Voor mijn bedrijf De Braal bedrijfsadvies was ik op zoek naar een duidelijke website waarbij mijn doelgroep meteen het juiste beeld krijgt van mijn manier van werken. Het ontwerp van mijn website is strak en zakelijk, zonder poespas, precies wat ik zocht.

Dankzij Webcompact ben ik in beeld!
www.debraalbedrijfsadvies.nl

Stacks Image 891
Lestétiek! Instituut voor Huidverbetering
Omdat ik aanhoudende beveiligingsproblemen met mijn oude website had ben ik rond gaan kijken voor een betaalbaar alternatief. Dit heb ik gevonden in de Webcompact van BeeldMerk. Supersnel gerealiseerd, een simpele en overzichtelijke layout en bovendien de hippe look die ik graag wilde, maken dat ik supertevreden ben met het eindresultaat. Ook blij met de snelle service door het direct persoonlijke contact. 
www.lestetiek.nl